L'Ajuntament de Sagunt signa un conveni per a ampliar el ‘Camp del Biensa’

El conveni signat amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana arreplega 127.753 euros, que al costat del conveni amb la Diputació i l'aportació de l'Ajuntament sumaran uns 500.000 euros per a les obres


L'Ajuntament de Sagunt ha signat el conveni amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per a ampliar i remodelar el camp de futbol Francisco Rafael Borrás, també conegut com a ‘Camp del Biensa’, propietat de l'Ajuntament i amb una superfície de 5.684 m2, incloent els vestuaris i els terrenys del club de petanca.
 
Segons el conveni, la federació aportarà 127.723,23 euros, que se sumaran als 160.000 euros del conveni signat amb la Diputació de València i una aportació pròpia de l'Ajuntament de Sagunt. En total, les obres comptaran amb un pressupost proper als 500.000 euros.
 
Les obres consistixen en l’ampliació del seu terreny de joc, canviar el sistema de reg, instal·lar gespa artificial i, en general, remodelar  i millorar el recinte esportiu, construït en 1985.
 
El conveni s’ha signat aquest matí per l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Vicente Muñoz. A l'acte també han assistit el delegat d'Esports, Miguel Chover, i el president del Biensa Club de Futbol, Blas Porrero.
 
L’Alcalde de Sagunt, Quico Fernández, assegura que era una demanda “perfectament justificada i hem treballat molt des dels departaments d’Esports i Urbanisme per a solucionar este problema que, dimarts pròxim, tindrà l’últim toc”.
 
 
“L'equip Biensa Club de Futbol usa un camp municipal en l'Avinguda Tres d'Abril, un camp que està en unes condicions lamentables. Era de futbol 7. Els equips superiors han d'anar a jugar al camp de Internúcleos. Per açò, a principis de l'any 2016 ens van plantejar a la Corporació la possibilitat de fer un camp nou, que fora de futbol 11 i que tinguera les dimensions de qualitat adequades”, ha declarat el regidor d'Esports, Miguel Chover.
 
A més, Fernández assenyala que estes obres van a generar “una millora en tota la zona del perímetre sud del Port de Sagunt. Amb totes les actuacions que s’han fet en les zones verds i la redona del carrer Maestrat, definitivament tanquem una de les parts que més degradada estaba del nucli del Port”.
Segons Chover, la corporació espera poder licitar el projecte en breu. “Esperem que per a la temporada que ve o al més prompte possible els equips de futbol del Biensa puguen jugar en el seu camp”, ha afegit el regidor.