L'Ajuntament de Sagunt torna a aconseguir tres banderes blaves per a les platges del municipi per segona vegada en la seua història

La delegació de Platges ha aconseguit per segon any consecutiu aquest distintiu internacional per a la platja de Corinto que s’uneix als de les platges de Port de Sagunt i Almardà
Imagen 1Imagen 2
  
  
La Fundació d'Educació Ambiental (FEE) ha concedit per segon any consecutiu el distintiu de la Bandera Blava a tres platges del municipi: la platja de Port de Sagunt, la platja d’Almardà i la platja de Corinto. Així ho ha comunicat aquest migdia el vicepresident del Consell i conseller, José Císcar, a l'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, que ha rebut la felicitació pel treball continuat en la millora i adequació de les platges als criteris internacionals, cada vegada més exigents, que comporta l'obtenció d'aquests guardons.

L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, ha destacat: “Que és una magnífica notícia per a la nostra ciutat en eixa aposta clara i decidida que des d'aquest Equip de Govern sempre hem realitzat i com veiem el treball ben fet sempre dóna els seus fruits. Arrere queden situacions on altres governs sol podien parlar de perdre una bandera blava i ara ens trobem parlant de la conservació de les tres banderes, que donen mostra de l'excel·lència de les nostres platges. Vull agrair expressament a qui fins ara ha sigut el delegat de Turisme, Ximo Catalán, pel bon treball realitzat”.
 
  
És la segona vegada que el municipi aconsegueix tres Banderes Blaves. L'any passat la delegació de Platges va aconseguir, per primera vegada en la història del nostre municipi, la tercera bandera per a la platja de Corinto. Aquest distintiu internacional es torna a renovar enguany i reconeix l'elevada qualitat de la platja, així com l'excel·lència dels serveis que es presten als seus usuaris. 

El regidor delegat de Platges i de Turisme, Ximo Catalán, ha afirmat que: “Hem treballat durant tots aquests anys per a aconseguir que tres platges del nostre municipi tinguen bandera blava i al final hem tornat a aconseguir aquest fet històric, que es va produir per primera vegada l'any passat. Les banderes blaves són un reconeixement a l'esforç realitzat des de la delegació de Platges per complir els estàndards que imposen les banderes blaves. Aquests distintius internacionals certifiquen la qualitat de les nostres platges i els serveis prestats en elles i són una garantia d'excel·lència per als nostres veïns i visitants. Aquests assoliments se sumen a les diverses iniciatives desenvolupades per la delegació de Turisme per a atraure visitants, com s'ha vist sobretot en Falles i Setmana Santa, i ara esperem també batre rècords en la temporada estival fomentant el turisme”.