L'Ajuntament de Sagunt torna a oferir el Campus Dofí aquest estiu

Aquesta edició tindrà lloc del 22 de juny al 31 de juliol de 2015 i consta d'iniciatives esportives molt diverses com a caiac i paddle surf

La delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt ofereix un any més el Campus Dofí, un programa orientat a la iniciació esportiva, l'aprenentatge i l'entreteniment dels més xicotets durant el període estival. Les iniciatives consistiran en activitats físic-recreatives i aquàtiques, activitats nàutiques com a iniciació al caiac i al paddle surf en la zona del Port Siles, una visita a un parc aquàtic i visites guiades. Concretament, aquesta edició tindrà lloc del 22 de juny al 31 de juliol de 2015. 
 
Segons ha assenyalat la delegada d'Esports, Tania Ortiz:Volem que els xiquets de la nostra ciutat tinguen opcions diverses per a disfrutar en època estival. Per això, des de la regidoria d'Esports oferim diferents campus, com el Dofí i el d'Atletisme, per als xiquets i xiquetes que volen compaginar el temps lliure amb l'esport. D'aquesta forma, es completa l'oferta que des de Joventut s'ofereix als més xicotets. Amb aquest campus Dofí els xiquets/tes d'entre 3 i 12 anys van a poder realitzar moltes activitats tant aquàtiques com a esportives o d'oci. Esperem que tinga el mateix gran acolliment de tots els anys”.

Cal destacar que la preinscripció serà del 18 al 29 de maig i la matrícula del 8 al 12 de juny. La preinscripció es pot realitzar de forma telemàtica en la seu electrònica www.aytosagunto.es. Per a accedir a aquest servei és necessari disposar d'un certificat digital expedit en el PROP i el SAIC. També es pot acudir a les Oficines d'Esports Avd. Fausto Caruana s/n (Internuclis) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dilluns i dimecres de 17 a 19 hores. A més és possible fer la preinscripció, a partir del 21 de maig, en l'oficina de la Casa de la Joventut situada en el carrer Albalat 1, els dimecres de 10 a 13:30 hores i els dimarts i dijous de 17:30 a 19:30 hores. 

El Campus Dofí va dirigit a xiquets d'entre 3 i 12 anys, que es dividiran en 2 grups depenent de les edats: Delfinfància per als menors de 3 a 5 anys i Delfinmania per als xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys. L'horari per a tots dos grups serà de 8.30 a 13.30 hores. També compta amb servei de menjador i, en eixe cas, Delfinfància acabarà a les 14.30 hores i Delfinmania a les 15.30 hores. El Campus es divideix, a més, en dues etapes: la primera, del 22 de juny al 10 de juliol; i la segona, del 13 al 31 de juliol. Es preveu que disfruten de l'activitat 150 xiquets per quinzena. En cas que la demanda siga elevada, es realitzarà un sorteig. 

Finalment, per a facilitar l'accés a aquest servei, s'estableix una bonificació del 20 % per als usuaris amb carnet familiar, quan siguen usuaris almenys dos membres de la mateixa unitat familiar. D'altra banda, els membres de família nombrosa de categoria especial es beneficiaran d'un 50% de bonificació, mentre que els membres de família nombrosa de categoria general obtindran un 40% de descompte.