L'Ajuntament de Sagunt trau a licitació 27 llocs de venda vacants dels mercats municipals

El lema de la campanya llançada des de la regidoria de Comerç és “Treballa als Mercats Municipals, una molt bona opció”

 
 
La delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt llança una nova campanya de dinamització dels mercats municipals sota el lema “Treballa als Mercats Municipals, una molt bona opció”, per la qual ixen a licitació 27 llocs de venda vacants dels mercats de la ciutat: 13 en el Mercat de Sagunt i 14 en el Mercat del Port de Sagunt.
 
La finalitat d'esta nova licitació és revitalitzar i promocionar les parades vacants existents en estos dos espais comercials, així com donar a conéixer a aquelles persones que volen emprendre un negoci la gran possibilitat que els ofereixen els mercats municipals com a opcions de treball, destacant-se el gran potencial d'atractiu que estes parades tenen, per requerir una inversió no molt elevada.
 
El regidor de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Moreno, considera que “és importantíssim realitzar este tipus de campanyes per a revitalitzar i impulsar els mercats municipals; posar en valor estos espais on es ven producte de qualitat excepcional a molt bon preu i, sobretot, com a mesura per a generar ocupació, oferint d’esta forma estupendes oportunitats de negoci per a aquelles persones interessades”.
 
La campanya començarà hui i s'estendrà fins al 14 de març de 2017. Per a difondre la campanya s'instal·laran punts d'informació en els dos mercats municipals i en els llocs de venda ambulants dels dos nuclis, amb l'objecte d'informar els interessats. També es penjaran cartells en les parades licitades amb el concepte de “parada vacant”, perquè les persones interessades siguen conscients de quins espais estan disponibles; així com cartells anunciadors en els llocs oficials de l'Ajuntament: dependències municipals, portal del comerciant, Seu Electrònica de l'Ajuntament de Sagunt, departament de Promoció Econòmica i Ocupació, oficines PROP, etc.
 
La inversió necessària per a emprendre un negoci en els mercats municipals serà el preu de licitació de la parada, el qual varia en funció dels metres quadrats del lloc i de la taxa de mercats a pagar a l'Ajuntament. Esta última es divideix en dues quotes semestrals d'uns 773,49 € en concepte de recollida de fem, llum, neteja en espais comuns, el consum d'aigua, llum i telèfon de cada parada, la quota mínima d'autònom i la quota estipulada per pertànyer a l'associació de comerciants d’estos espais.
 
En les parades es podran situar tot tipus d'activitats, des dels productes de primera necessitat com la carn, verdures i peixos, fins als productes de segona i tercera necessitat com a llepolies, dietètica, papereria, etc.