L'Ajuntament destinarà 100.000 euros a millores en l'oficina de turisme del Port de Sagunt

El Ple ha aprovat realitzar una sèrie de millores arquitectòniques per facilitar l'accés a persones amb diversitat funcional i incorporar el departament de Platges en l'edifici
Imagen 1Imagen 2

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat destinar 100.000 euros a millorar l'oficina de turisme del Port de Sagunt. Entre les intervencions planejades està l'eliminació de barreres arquitectòniques per facilitar l'accés a persones amb diversitat funcional, així com la instal·lació d'un ascensor per a l'accés a les plantes superiors de l'edifici.

 

A més, es planeja redistribuir l'espai interior per tornar-lo més diàfan i que puga albergar usos turístics més flexibles. La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha explicat que “les millores estan encaminades a oferir un millor servei tant a turistes com als propis veïns i veïnes de la ciutat”. En este sentit es pretén “incorporar el departament de Platges ja que són serveis interrelacionats per a una major coordinació”.

 

A part del pressupost de 100.000 euros destinat per l'Ajuntament, el consistori ha sol·licitat “una línia de subvenció que llança l'Agència Valenciana de Turisme per a millores en infraestructures turístiques”, ha assenyalat Antonino.