L'ajuntament ha facilitat una carpa per als play-backs de falles organitzats per Federació Junta Fallera de Sagunt

La Federació Junta Fallera de Sagunt es prepara per als playbacks
 
 
Sagunt es prepara un any més per a la celebració dels play-backs fallers que se celebren tots els anys. Enguany l'esdeveniment tindrà lloc en un espai nou, una carpa situada en l'aparcament del pavelló poliesportiu René Marigil de Sagunt, l'Ajuntament de Sagunt ha sigut el que ha proporcionat aquest espai juntament amb un total d'1.500 cadires.
 
L'esdeveniment es dividirà en dos dies, el dissabte seran els play-backs dels adults, que començaran a les 21 hores, i el diumenge serà l'oportunitat dels xiquets a les 18 hores.
 
Segons Remei Torrent, regidora de Cultura Popular, ha afirmat que “enguany hi ha hagut un problema d'ubicacions perquè el poliesportiu on es feia habitualment no estava adequat per a ser multifuncional i que aquesta situació havia de solucionar-se, per açò hem habilitat una carpa per a la Federació’’.
 
 
 
El president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafa Burgos, afirma que per a ells “és molt important la col·laboració de l'ajuntament que ha sigut al 100%. Realment avui dia el tema dels play-backs està prenent una gran dimensió i cada vegada està sent més difícil de complaure a tothom per l'aforament, el poder muntar aquesta carpa amb 1.500 cadires encara ens segueix provocant problemes i l'aforament va a ser impossible de portar a més. És l'acte del que més peticions tenim del món faller avui dia”.
 
Burgos assegura que “seguirem lluitant per tenir un aforament de 3.000 per a que puguem complaure a tothom. Però ara com ara he de llevar-me él barret a favor de l'ajuntament per tota la col·laboració i les facilitats que ens ha donat”.