L'Ajuntament proporcionarà més zones d'ombra als centres escolars del municipi

El Consell Escolar i els tècnics municipals crearan un pla de protecció contra la radiació solar i les altes temperatures als col·legis 

Amb la pujada generalitzada de les temperatures, el grup municipal d'Esquerra Unida (EU) ha presentat una moció al Ple de l'Ajuntament que manifesta la necessitat d'instal·lar zones d’ombra als patis d'esbargiment, així com a les zones d'entrada i eixida dels centres escolars del municipi.
La proposta fou aprovada per unanimitat en la sessió plenària celebrada ahir, 28 de juliol.
De cara al nou curs escolar es planeja reunir el Consell Escolar i els tècnics municipals per a crear este pla de protecció i planificar futures actuacions que no pogueren realitzar-se abans de setembre.
Les àrees que requereixen protecció són les d'entrada i eixida, les del pati, així com les aules que, per la seua orientació, es vegen afectades per la penetració del sol.

Finalment, el Ple també ha acordat remetre a la Conselleria d'Educació la necessitat d'actuacions que solucionen el dèficit de zones d'ombra en els col·legis que el Consell Escolar, assessorat pels tècnics de l'ajuntament, consideren necessari.