L'Ajuntament rep l'Atlético Saguntino que ha fet història guanyant la copa de la RFEF

És la primera vegada que un equip de la Comunitat Valenciana guanya este títol
Imagen 1Imagen 2

L'Atlético Saguntino ha portat des del Camp Nou de Morvedre fins a l'Ajuntament de Sagunt la copa de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que va guanyar ahir després d'un èpic partit en el qual va véncer al Fuenlabrada amb tres gols a zero davant més de 3.500 espectadors. El club, que ha fet història proclamant-se campió d'este trofeu nacional i convertint-se en el primer de la Comunitat Valenciana en aconseguir este títol, ha recorregut els carrers de Sagunt en un autobús amb tota la directiva per a oferir la copa a la ciutat i, especialment, a la seua afició.

 L'alcalde, Quico Fernández, acompanyat del regidor d'Esports, Miguel Chover, i altres membres de la corporació, ha felicitat el club per la gesta aconseguida: “ahir en el partit vau ser exemple del que és un club, de jugar en equip. Esta és una ciutat històrica i vosaltres ens heu fet viure un moment històric. El futur del club està assegurat i l'ajuntament sempre estarà al vostre costat. Moltes gràcies per haver-nos fet sentir tan felices a tots, especialment a esta afició que és una de les millors que s'han vist en un camp de futbol”.

Després de la rebuda en el consistori, l'equip s'ha dirigit a l'Església de Santa María per a oferir la copa als Sants Abdón i Senén, patrons de Sagunt. Més tard, la festa ha continuat en el “terraet” de la plaça Cronista Chabret, on els jugadors, també acompanyats per l'alcalde i el delegat d'Esports, han saludat l'afició d'un en un.

Óscar, Gámez i Nestor van ser els autors dels gols que van donar la victòria al conjunt rojillo, presidit per Juan Manuel Domingo i entrenat per David Gutiérrez.Fotografies de Pepa Conesa.