L'alcalde confirma que el Consell va a aprovar que Parc Sagunt siga “Enclavament Tecnològic de la Comunitat Valenciana”

L'Ajuntament de Sagunt reforçarà aquesta iniciativa amb bonificació de fins al 95 % del ICIO a empreses innovadores que se situen en ell amb la finalitat d'atraure inversions
Imagen 1
L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, ha confirmat que el Consell va a aprovar que la nostra ciutat siga Enclavament Tecnològic de la Comunitat Valenciana mitjançant un decret sobre municipis considerats com d'Interès Estratègic. 
 
Segons explica Muniesa, aquesta aprovació significa que hem aconseguit que Parc Sagunt vaja a ser un enclavament tecnològic de la Comunitat Valenciana i per tant, un àrea industrial prioritària. Una aposta clara que es fa des de la Generalitat Valenciana i que des de l'Ajuntament de Sagunt volem reforçar amb la bonificació del 95 % en l'impost de construccions a empreses innovadores que se situen en eixe enclavament tecnològic del nostre municipi”. 
 
 
L'alcalde també ha indicat que aquesta iniciativa s’uneix a la de bonificar l'Impost de Béns Immobles a emprenedors amb discapacitat que inicien una activitat en el nostre municipi en un local de la seua propietat, una mesura que s’uneix al que ha denominat “estora roja” que des de l'Ajuntament s'ha posat als empresaris i emprenedors amb disminució d'impostos i eliminació de les taxes d'urbanisme i d'activitat. 
 
Segons declara l'alcalde: “Al llarg d'aquesta legislatura, després de moments difícils, vam seguir tenint una ciutat amb absoluta certesa en el seu creixement, jo crec que hem recuperat amb pols ferm eixa senda del creixement, i es tradueix en un parell de qüestions que jo crec són bones notícies. Una d'elles és la relacionada amb una nova empresa que ha fixat la seua ubicació en la ciutat amb una inversió important, amb el compromís voluntari a través de la signatura del document Activa Ocupació que els treballadors van a ser de la ciutat. I l'altra està relacionada amb eixa diversificació del nostre producte en el qual, evidentment, el sector industrial segueix sent fonamental, però eixe emplaçament entre València i Castelló, amb les seues excel·lents comunicacions possibiliten que es vagen a situar dos grans centres comercials. Visitàvem l'altre dia L’Epicentre i donàvem el divendres un pas definitiu com era l'aprovació d'eixe projecte de reparcel·lació del macrosector IV amb el qual es dóna eixida a un projecte important que també inclou una gran àrea comercial. Tots dos són capaços de generar ocupació directa en la nostra ciutat proper als 1.000 ocupacions i açò em sembla fonamental”. 
 
L'alcalde ha afegit que: “una altra qüestió fonamental, en col·laboració amb Asecam, com a associació més representativa dels empresaris en la nostra ciutat, i les pròpies forces socials, és establir un quadern de vendes de la nostra ciutat perquè també de cara a l'exterior ens sàpien veure i descobrir com eixe enclavament industrial que som, un referent en tota la Comunitat Valenciana i en l'arc mediterrani”.