L'alcalde de Sagunt comunica la seua elecció a les noves Falleres Majors del Camp de Morvedre

Les triades han sigut Julia Palanca Benito, de la Falla La Marina, com a Fallera Major Infantil; i Teresa Aparicio Matallín, de la Falla Luis Cendoya, com a Fallera Major

Hui, al saló de plens de l'Ajuntament de Sagunt, s'ha dut a terme l'acte de comunicació de l'elecció de les falleres majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS). L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha fet les crides corresponents a les falleres triades com a Fallera Major i Fallera Major Infantil del Camp de Morvedre. En l'acte també ha sigut present la regidora de Festes i Cultura Popular, Patricia Sánchez.

Les triades han sigut, Julia Palanca Benito, de la Falla La Marina, com a Fallera Major Infantil; i Teresa Aparicio Matallín, de la Falla Luis Cendoya, com a Fallera Major.

                     

L'elecció de les Falleres Majors de la comarca ha sigut decisió de dos jurats dictaminats per la Federació Junta Fallera de Sagunt, prèvia aprovació per part de l'assemblea de presidents i presidentes. Els jurats van ser diferents per a l'elecció de la Fallera Major Infantil i la Fallera Major.

Esta és la primera vegada que l'acte d'elecció es desenvolupa en dos dies, ja que en el dia d'ahir es va dur a terme la presentació en públic de les aspirants al càrrec de Falleres Majors de FJFS. Va ser a la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt a les 11 hores. Després, van visitar el patrimoni de la ciutat.

En l'acte han sigut presents altres regidors de l'Ajuntament de Sagunt, així com fallers i falleres de les diferents comissions que conformen la Federació Junta Fallera de Sagunt.