L'alcalde de Sagunt dicta un ban per a advertir sobre la necessitat de la regularització dels garatges sense gual

Els interessats podran sol·licitar el gual a través de la web de l'ajuntament o mitjançant correu electrònic a la Policia Municipal
 
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha dictat un Ban sobre la vigent Ordenança Reguladora de la concessió de Guals de l'Ajuntament de Sagunt, que té per funció la regulació de l'entrada de vehicles des de la via pública a qualsevol tipus d'immoble. Es recorda a la ciutadania, que circular amb els vehicles per la vorera o zona per als vianants sense prèvia autorització es considera una infracció greu i podrà donar lloc a la imposició d'una multa de 200 euros cada vegada que es cometa aquesta infracció.

Els ciutadans de Sagunt que desitgen la concessió del gual, tenen l'obligació de sol·licitar l'autorització administrativa, a espera que l'administració municipal comprove que es reuneixen els requisits establits per l'ordenança reguladora. La sol·licitud es troba disponible en la web de l'Ajuntament, o també pot ser sol·licitada mitjançant correu a la Policia Municipal (policia@aytosagunto.es).

Quant al ban, la seua difusió es realitzarà en els centres oficials, premsa, a través de la pàgina web de l'ajuntament i les xarxes socials de platges. A més, les taxes de l'ordenança reguladora també poden ser consultades en la pàgina web de l'Ajuntament.

La policia local ha començat una campanya informativa per a advertir sobre l'obligatorietat de la regulació dels guals, per la qual cosa es duran a terme patrulles de servei que dipositaran cartes informatives subscrites per l'alcalde en les bústies d'aquells immobles en els quals càpia la possibilitat d'entrar vehicles.