L'alcalde de Sagunt i els regidors de Platges i Manteniment es reuneixen amb els veïns de les Cases de Queralt

La finalitat ha sigut tractar diversos assumptes que els afecten
Cases de Queralt
 
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez; el delegat de Platges, José Vicente Muñoz; i l'edil de Manteniment, Pepe Gil; s'han reunit amb els veïns de les Cases de Queralt, situades al nord de la platja de Corinto en el límit amb el terme municipal d'Almenara. 
 
La finalitat de la trobada ha sigut tractar diversos assumptes que els afecten com: la neteja, la construcció de l'espigó d'Almenara, la situació dels solars propers i l'estat d'algunes cases inhabitades. Els veïns també han plantejat la possibilitat de construir una zona verda o que arribe fins allí l'enllumenat públic. 
 
En aquest sentit, el delegat de Platges ha destacat: “El compromís que Costas netege els solars. A més, es va a estudiar de quina manera es podria construir alguna zona verda. També els hem explicat la situació de l'espigó que l’administració estatal construirà en Almenara, a l'espera de l'estudi d'impacte ambiental i les al·legacions de l'Ajuntament de Sagunt. Així mateix, es tractarà de contactar amb els propietaris de les cases inhabitades perquè endrecen les cases, intentarem millorar els accessos a la zona i considerarem el tema de l'enllumenat públic”.