L'alcalde de Sagunt i la delegada d'Esports reben als campions del club Gimnàstica Morvedre

En l'acte, que va servir per a homenatjar als esportistes, també van estar presents el president del club, Luis Marín, i l'entrenadora i coordinadora de l'equip tècnic, Julia Marín

 L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, i la delegada d'Esports, Tania Ortiz, van rebre ahir a diversos membres del club Gimnàstica Morvedre amb motiu dels podi aconseguits en dues competicions nacionals. En l'acte van estar presents, a més dels esportistes, el president del club, Luis Marín, i l'entrenadora i coordinadora de l'equip tècnic, Julia Marín. 

L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, ha destacat: “Amb aquests podis heu aconseguit l'objectiu marcat i açò s'aconsegueix tenint els peus en el sòl i amb esforç, concentració i treball continu. El suport de les institucions és fonamental, però també ho és el suport de les entrenadores, que abans han sigut gimnastes del club i, per tant, saben com es pateix i com es treballa. A més, és important el suport i l'ajuda de les famílies, perquè sense elles no seria possible. Al final us quedeu amb la satisfacció que el treball ben fet dóna els seus fruits i més coincidint amb el 25º aniversari del club. Si seguiu així, els èxits vindran rodats”.
 Per la seua banda, la delegada d'Esports, Tania Ortiz, també els ha felicitat pels seus triomfs i ha mostrat el seu reconeixement per l'esforç i la dedicació dels esportistes, les famílies i els membres del club. Així mateix, els ha reiterat el suport de l'administració. 

Concretament, l'alcalde de Sagunt i la delegada d'Esports van lliurar una insígnia amb l'escut del consistori al gimnasta Álvaro Pradas Salvador, que va participar en el “Campetonato d'Espanya Individual Masculí” que es va celebrar del 21 al 23 de novembre de 2014 a Castelló. Álvaro, que va participar en categoria sènior, va pujar al podi fins a en tres ocasions, ja que, atenent als aparells utilitzats, va ser segon en pilota, tercer en maces, cambra en cinta i, finalment, va aconseguir el bronze en la classificació general. 

També es van portar la insígnia del consistori les gimnastes que formen el conjunt junior: Violeta Familiar, Claudia Guzmán, Irene López, Beatriz Monchón, Sofia Marzal i Rocío Robles. Després de dues intenses jornades en el Campionat d'Espanya de Conjunts Absolut, que es va celebrar del 12 a 14 de desembre de 2014 a Saragossa, totes elles van ser nomenades campiones d'Espanya. 

Segons afirmen, aquest resultat fa que el club obtinga l'ascens a primera categoria per a la pròxima temporada, la qual cosa li garanteix estar en l'elit, de la qual formen part només catorze clubs en l'àmbit nacional. Aquests excel·lents resultats són molt especials en coincidir amb el 25º aniversari del club, conclouen.