L'alcalde de Sagunt i la regidora de Serveis Socials es reuneixen amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

La trobada ha servit per a establir una primera presa de contacte i tractar els temes més urgents


 
L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i la regidora de Serveis Socials, María Giménez, s'han reunit amb la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) per a establir una primera presa de contacte i tractar els temes més urgents. 
 
Segons ha explicat Giménez, la trobada ha servit per a “conéixer les principals problemàtiques que afecten al municipi entorn del sagnant tema dels desnonaments”. Concretament, en el municipi existeixen prop de sis-cents casos, dos-cents d'ells actius. Per açò, durant la reunió s'han estudiat les situacions més urgents. 
 
A més, Giménez ha destacat que “és necessari que existisca una orientació i informació per a aquells afectats i afectades que es troben per primera vegada amb un procés de desnonament i necessiten tot l'assessorament possible, ja siga creant un espai des de la pàgina web municipal, en els jutjats, els Serveis Socials o la pròpia PAH; habilitant un telèfon d'informació; o col·locant cartells, a manera de campanya informativa, en els edificis públics”.