L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, presenta l’app ANEM a l’última reunió de la FVMP

Esta nova ferramenta suposa un nou servei que la FVMP ofereix per als municipis de tota la Comunitat Valenciana


El Centre de Turisme (CdT) de Castelló de la Plana va acollir la segona reunió de treball entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i els Ajuntaments per a explicar el funcionament d'una nova ferramenta que l'ens municipalista valencià posa al servei dels municipis i de la ciutadania. Esta nova ferramenta, anomenada ANEM (Agenda de Novetats i Esdeveniments Municipals), suposa un nou servei que la FVMP ofereix per als municipis de tota la Comunitat Valenciana. Una APP gratuïta amb l’objectiu d’ajudar a difondre de manera eficaç els esdeveniments de totes les localitats.

La inauguració de la trobada  va estar a càrrec de l’alcalde de Sagunt i vicepresident de la FVMP, Quico Fernàndez, qui va posar l'accent en la importància que l'ens municipalista valencià té a l'hora “d'oferir serveis als Ajuntaments, per aconseguir que totes les ciutadanes i ciutadans tinguen les mateixes oportunitats” Per la seua banda, Ignasi Garcia, regidor de Transparència i modernització de l'Ajuntament de Castelló de la Plana, va destacar “la importància de l'aposta de nous serveis de modernització que apropen a la ciutadania allò que fan les institucions municipals”.

Este servei d'APP global municipalista s'emmarca dins de la importància de difondre les activitats municipals, ja que esta és una de les majors preocupacions dels càrrecs públics locals. ANEM serà una ferramenta eficaç on es farà arribar a tots els veïns i veïnes de la Comunitat Valenciana els esdeveniments que s'organitzen. Però a més a més, multiplicarà exponencialment la difusió de cadascun dels actes. Es podrà arribar a la ciutadania dels pobles del costat, als de la comarca i als de tot el territori valencià. Serà la primera ferramenta informàtica que posa a l'abast de la ciutadania tot el mapa cultural i d'esdeveniments municipals de tot el territori valencià.