L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va guiar a la vicepresidenta, Mónica Oltra, i els Consellers en una visita pel patrimoni de Sagunt

El diumenge el Consell de la Generalitat va presentar en la Via del Pòrtic les seues conclusions del seminari semestral celebrat a Sagunt
Imagen 1Imagen 2
Dissabte al matí, els membres del Consell de la Generalitat Valenciana tenien programada una visita per part del Patrimoni Històric de Sagunt en la qual l'alcalde, Quico Fernández, i la regidora de Turisme, Natalia Antonino, van guiar Oltra i els Consellers, al costat dels historiadors especialistes en la zona Lluís Mesa i Buenaventura Navarro.

Esta visita pot interpretar-se com a recolzament a la importància de la nostra ciutat i a les iniciatives que Sagunt està desenvolupant al voltant del seu patrimoni. En paraules de Quico Fernández, “este cap de setmana hem projectat la imatge de la ciutat i he rebut el suport del nostre Govern a la Capital Valenciana de la Romanització i al procés de reindustrialització de la comarca a través de Parc Sagunt”.

A més a més, Fernández ha afegit que  “si ens atenem als fets objectius, en poc de temps ens hem convertit en una ciutat de referència al País Valencià, tant des del punt de vista patrimonial com econòmic. En poc més d’un any hem obert les finestres de la ciutat a l’exterior i moltes institucions ens han visitat i han reconegut els nostres mèrits culturals”.

SEMINARI DEL GOVERN VALENCIÀ

El govern valencià també va celebrar aquest cap de setmana a Sagunt el seu seminari semestral en el qual estableix els objectius per als pròxims mesos de govern i avalua els aconseguits fins avui.

El diumenge, el Consell, encapçalat per Puig i Oltra, va exposar les conclusions d'aquest seminari en roda de premsa en la Via del Pòrtic, envoltats de ruïnes romanes que reflecteixen el gran patrimoni històric de Sagunt.