L'alcalde de Sagunt rep els alumnes de l'institut Lycée Jeanne d’Arc de Millau

En l'acte també han estat el delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, i la regidora d'Agermanament, María Giménez


L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha rebut hui els alumnes de l'institut Lycée Jeanne d’Arc de Millau, ciutat francesa agermanada amb la nostra, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt. En l'acte també han estat el delegat de Cultura, José Manuel Tarazona; la regidora d'Agermanament, María Giménez; i el delegats José Vicente Muñoz i Guillermo Sampedro. 
 
Fernández ha donat la benvinguda als estudiants a la ciutat i ha destacat la bona relació entre Sagunt i Millau: “Som dos pobles que compartim la vocació europea. Esta és una ciutat històrica i heu vingut per a conèixer-la i també a les persones que l'habiten, perquè açò és el que ha de fer més estrets els vincles entre els dos municipis. Desitge que gaudiu, feu amistats i aprengueu idiomes. Teniu les portes obertes de la ciutat”. 
 
La delegada d'Agermanament, María Giménez, ha donat la benvinguda als alumnes i ha indicat: “Som un Equip de Govern nou i tenim moltes ganes de conèixer la vostra ciutat, Millau. A més, esperem veure-us per ací una altra vegada”. Per la seua banda, l'edil de Cultura, José Manuel Tarazona, ha assenyalat que la intenció és millorar les relacions entre Sagunt i Millau i ha afirmat que és una satisfacció que els estudiants estiguen en el municipi. 
 
Els estudiants tenen entre tretze i setze anys i hui visitaran diversos enclavaments patrimonials del municipi. A més, tenen previst realitzar visites culturals en altres localitats de la comunitat.