L'alcalde de Sagunt rep l'alcalde de Millau en el consistori

Fins al dia 19 de març, la delegació francesa visitarà la ciutat i mantindrà reunions de treball amb l'Equip de Govern de Sagunt
Imagen 1Imagen 2
 
 
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha rebut aquest matí l'alcalde de Millau, Christophe Saint Pierre, i altres membres de la corporació francesa. En l'acte de recepció dels representants de la ciutat agermanada amb Sagunt, també han estat presents la regidora delegada d'Agermanament, María Giménez; la primera tinent d'alcalde, Teresa García; el regidor delegat de Cultura, José Manuel Tarazona; i el regidor delegat de Joventut, Guillermo Sampedro. Per part de la delegació francesa, també han assistit les regidores de Cultura, i d'Ocupació, entre d’altres.
 
 
Després del lliurament de regals protocol·laris i de la signatura de l'alcalde de Millau en el Llibre d'Or, han mantingut una primera reunió de treball en la qual han intercanviat idees i projectes sobre la situació actual de tots dos municipis en quasi totes les àrees: història, patrimoni, turisme, economia, indústria, agricultura, gastronomia, etc. A continuació, anaven a visitar les instal·lacions del port marítim, A la vesprada, els representants de Millau visitaran el patrimoni històric de la ciutat i les falles que ja estan plantades en el municipi. En els pròxims dies seguiran les reunions de treball, ja més centrades en assumptes turístics i patrimonials.