L'alcalde de Sagunt va assistir a la inauguració de l'Exposició del Ninot

Les falleres majors de Federació Junta Fallera de Sagunt van inaugurar ahir l'exposició que podrà visitar-se fins al pròxim 12 de març en el Centre Comercial L’Epicentre
Imagen 1Imagen 2


 

Les falleres majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós, i María Villar van inaugurar ahir l'Exposició del Ninot al costat de l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, la regidora delegada de Cultura Popular, Remei Torrent, les seues corts d'honor i representants de la federació. La mostra que podrà veure's fins al pròxim 12 de març en el Centre Comercial L’Epicentre, està formada pels diferents ninots, tant de falles infantils com a grans de les diferents comissions. 
 
A l'acte d'inauguració, també van assistir, la regidora delegada de Festes, María Giménez, El regidor delegat de Comerç, Sergio Moreno, i el regidor de l'Equip de Govern, Pablo Abelleira.

Els ninots que se salvaran de la cremà el pròxim 19 de març, seran triats per un jurat format per experts en falles i especialistes en arts plàstiques, però, enguany, com a novetat, el centre comercial, repartirà, entre els seus clients, fullets perquè els interessats a visitar l'exposició puguen votar el seu ninot favorit. Els tres ninots que reben més vots seran premiats amb una banderola acreditativa i tres premis d'1.200,800 i 500 euros respectivament.