L’alcalde de Sagunt valora l’anunci del President de la Generalitat de construir Parc Sagunt II

Ximo Puig assegura la construcció de 6 milions de metres quadrats que permetrà ampliar l'oferta d'espais de gran dimensió a empreses en Parc Sagunt II
Imagte d'arxiu de la visita d'autoritats en el moment de la finalització de Parc Sagunt I.


La Generalitat anuncia la construcció de Parc Sagunt II. El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat hui durant el debat de política general en Les Corts la iniciativa de construir 6 milions de metres quadrats per a ampliar l'oferta d'espais de gran dimensió a empreses.

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, després de conéixer la notícia assegura que este anunci “posa de manifest el compromís absolut i ineludible de la Generalitat amb la nostra ciutat i en este cas concret amb el projecte de Parc Sagunt que, com he anunciat estes setmanes anteriors, és absolutament necessari i prioritari perquè el creixement econòmic i de la reindustrialització, del que Sagunt és protagonista, planteja la necessitat de recuperar molt del temps que s’ha perdut”.

Fernández afirma que “l'anterior administració valenciana ha perdut moltíssimes oportunitats, ha deixat abandonat el parc i sobretot no ha planificat correctament l'ampliació. Per tant, nosaltres ja hem demanat una reunió, si és possible per a la pròxima setmana, per a coordinar-nos tant la Conselleria d'Economia, la Conselleria de Territori i l'Ajuntament per a elaborar el pla que ens ha de portar al més prompte possible a disposar d’este sòl per a la demanda que és previsible en els pròxims mesos”.