L’alcalde de Sagunt visita el centre ocupacional Socoltie i fa gestions per a què cobre la subvenció de la Generalitat el més ràpid possible

Fernández s’ha compromés a tramitar davant la conselleria les necessitats del centre ocupacional

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha visitat aquest matí el centre ocupacional Socoltie per a interessar-se personalment per la situació i els problemes del mateix, així com per posar-se a la disposició de l’equip directiu per ajudar a resoldre'ls.
Segons ha explicat: “Hui he estat visitant el centre ocupacional Socoltie, com ja hem fet amb altres centres. L’he volgut fet personalment perquè no havia tingut encara l’oportunitat des que sóc alcalde de conéixer directament la problemàtica, tot i que la regidora de Serveis Socials ja ho ha fet en diverses ocasions i estem al corrent. Ens hem posat a la seua disposició per a resoldre aquelles qüestions que estan pendents que són bàsicament l’herència d’estos governs del passat que han abandonat absolutament estos centres tan importants.

Nosaltres ens hem compromés a tramitar davant la conselleria les necessitats que el centre té. Per una banda, que les subvencions arriben de la manera més urgent possible perquè les nòmines tampoc han sigut cobrades des del mes de gener. Suposem, i així ens ho va fer arribar el director general tant per al cas de Sant Cristòfol com de Socoltie, que ja per a este final d’abril o bé principis de maig arribaria el 35 % de la subvenció que la Conselleria destina anualment a estos centres.

Per la nostra banda, ja hem accelerat i en estos moments ja podem dir que han cobrat la nostra subvenció de l'Ajuntament de Sagunt els dos centres.

 

Una ciutat que ha de donar oportunitats a tots els seus veïns no pot oblidar-se d’aquells que estan en una situació de debilitat pel seu grau d’incapacitat, i en eixe sentit este govern ja ho ha dit, per activa i per passiva, que el nostre objectiu prioritari és aconseguir que totes les persones tinguen una igualtat de recursos i oportunitats i que en definitiva esta siga una ciutat cohesionada i que es desenvolupe de manera solidària. I en això anem a posar tot el nostre empeny, amb els nostres recursos, però evidentment, reclamant a l'administració autonòmica i a la de l’Estat en altres casos, que aporten les seues competències i els seus pressupostos.”