L'alcalde de Sagunt visita la seu d’AFACAM

La finalitat de la visita ha sigut buscar una solució per a l'associació, que li ha traslladat a l'Equip de Govern la necessitat d'ampliar les instal·lacions

 L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el president d'AFACAM, Valentín Parra; i membres de l'associació
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va visitar ahir la seu d’AFACAM en l'Antigua Guardería del Niño Jesús amb la finalitat de donar resposta a l'associació, que li ha traslladat a l'Equip de Govern la necessitat d'ampliar les instal·lacions. 
 
Fernández ha destacat: “AFACAM és una associació que es preocupa de donar un respir a les persones i famílies afectades per l'Alzheimer. La veritat és que, encara que estes instal·lacions s'han anat ampliant en els últims anys, no és ni molt menys el més adequat. Seria necessari buscar la manera de fer-les més grans per donar un millor servei, encara que fora amb algun nou espai. A més, com són instal·lacions que també utilitza la Universitat Popular, hem de buscar la manera de coordinar-nos. Hi ha centenars de famílies que estan afectades per la malaltia i des de l'Ajuntament donarem tot el suport que puguem perquè, ja que ells donen el servei que hauria de donar l'administració, com a mínim puguem facilitar-ho, dins de les limitacions que tenim a l'hora de donar cobertura a tota la problemàtica que té un municipi. De fet, l'Ajuntament és l'administració que té més a prop el ciutadà, però, al mateix temps, la que té menys recursos per a prestar el servei”.