L'alcalde es reuneix amb el director general de Comerç i les associacions

En la reunió en la qual també va participar el regidor de Comerç, es va parlar de la importància d'estar coordinats per a prendre decisions
Imagen 1Imagen 2
 
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor delegat de Comerç, Sergio Moreno, s'han reunit amb el director general de Comerç, Nacho Costa, i amb els representants de les associacions de comerciants de la ciutat. En la reunió, el director general de Comerç va explicar quin era la línia política de la seua adreça en el govern valencià i va incidir en la importància d'estar coordinats amb l'Ajuntament de Sagunt per a prendre moltes decisions. Es va parlar des de com organitzar el comerç, fins a l'estructuració de les associacions que ha de ser més cohesionada per a tenir accés a més ajudes. La reunió va acabar amb la proposta de realitzar un consell de Comerç per a tractar totes les conclusions d'aquesta primera trobada.

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha explicat que: “Hem de cercar totes aquelles fórmules que ens permeten potenciar el comerç. Una ciutat sense comerç és una ciutat morta, i en aquestes èpoques de crisis i en una ciutat on hi ha grans superfícies comercials que poden fer la competència al xicotet comerç, és molt important que l'ajuntament estiga al costat d'aqueixos comerços que doten de vida als carrers de la nostra ciutat”.

Quico Fernández ha afegit que és molt important col·laborar amb la política d'ajudes, orientació, organització, i subvencions, però, creu que també hi ha “que arribar a una política d'horaris que estiga consensuada, nosaltres ja traslladem als nostres comerciants que seguirem la línia que vinga marcada des del govern de la Generalitat, per a tenir coherència i perquè és molt important que tots els municipis s'ajusten als mateixos horaris”.