L'alcalde es reuneix amb la Comunitat de Regants de Sagunt per a treballar amb objectius comuns

El tema principal ha sigut treballar en l'adequació de la depuradora per a poder destinar al reg les aigües depurades amb garanties


L'alcalde Francesc Fernàndez reunit amb la Comunitat de Regants de Sagunt.


L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, s'ha reunit amb el president de la Comunitat de Regants de Sagunt, José-Recto Peris, i membres de la seua junta directiva per a debatre objectius d'actuació comuns entre l'Ajuntament i aquesta entitat. El principal punt de la reunió va ser l'ampliació de la depuradora al règim terciari per a poder usar les aigües processades per al regadiu. Les aigües tractades compliran la directiva europea per al tractament d'aigües residuals urbanes, i es reduiran els nutrients com el nitrogen i el fòsfor en les mateixes.


Este és un objectiu que tenim en comú i jo m'he compromès amb ells a traslladar esta qüestió a la Conselleria d'Agricultura, que segurament ja es va tractar en l'anterior govern”, ha assegurat l'alcalde, Francesc Fernàndez. Sobre la decisió de reformar l'actual depuradora o construir una nova, Fernàndez ha dit que “és una qüestió que hem de parlar. Sembla que hi havia un projecte per 8 milions d'euros i hem de veure si estos diners estan disponibles, i per descomptat nosaltres els anem a reclamar”.

A més, Fernàndez ha assenyalat altres mesures que s'han debatut, com la reparació de xicotetes intervencions de la Comunitat de Regants en els camins. També ha agraït la disposició de la Comunitat de Regants i el seu president, perquè “demostren una actitud de col·laboració que és la que evidentment necessitem”.