L'alcalde es reuneix amb la directiva del Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto

En la reunió, a la qual també va assistir la regidora delegada d'Esports, es van tractar temes d'interès com els patrocinis, les obres del nou pavelló i l'escola esportiva del club


L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, i la regidora delegada d'Esports, Remei Torrent, s'han reunit amb una àmplia representació de la junta directiva del Fertiberia  Balonmano Puerto Sagunto, encapçalada pel seu president, Juanjo Bataller, i el seu vicepresident, Carlos Argente. En la reunió s'han abordat qüestions pendents del club com els contractes de patrocini, les obres del nou pavelló i l'escola esportiva del club.
 
Quant a patrocinis institucionals, en concret, s'ha tractat el contracte de patrocini de la marca València Terra i Mar de la Diputació, que l'alcalde s'ha compromès a agilitar amb la institució provincial. Per la seua banda el club ha informat que Asobal finalment havia aprovat el pressupost del Fertiberia  Balonmano Puerto Sagunto a l'espera de l'esmentat contracte.
 
L'alcalde, també ha comentat la intensificació de gestions que s'estan realitzant per a reprendre les obres del nou pavelló. A més, s'ha interessat per l'escola del club que enguany comptarà amb més equips de base. Durant la reunió, també ha animat al club a fomentar l'esport en estes edats, tal com ve fent des de fa anys.
 
La directiva del club, en ser la primera visita institucional al nou alcalde, li ha lliurat el llibre “50  años de balonmano en Puerto Sagunto” escrit per Rafael García Marín, amb motiu del cinquanta aniversari del club.
 
Finalment, el president del club ha convidat a l'alcalde i a la regidora delegada d'Esports al tradicional acte de benvinguda a la plantilla Asobal que es realitzarà en el Pavelló Municipal Internúcleos, el pròxim dia 31 de juliol, ja que amb la presència de la màxima representació municipal suposa habitualment l'inici del treball de pretemporada de l'equip Asobal. Acte al que tots dos han confirmat la seua presència