L'alcalde i el delegat de Cooperació es reuneixen amb representants de la “Tenda de Tot el món”

En 2010 el ple va aprovar una moció perquè Sagunt incorporara el consum responsable i aquesta reunió s'ha realitzat amb la finalitat de que aquest compromís s'aprofundisca
 
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor delegat de Cooperació, Guillermo Sampedro, s'han reunit amb els representants de la “Tenda de tot el món”, ONGD de comerç just, solidari i responsable del Camp de Morvedre. En 2010 el ple va aprovar una moció perquè Sagunt incorporara el consum responsable i aquesta reunió s'ha realitzat amb la finalitat de que aquest compromís s'aprofundisca.

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha explicat que “volem que l'ajuntament incorpore valors en la seua gestió i un dels més importants és el comerç just i solidari. És important començar amb esta col·laboració perquè volem que el comerç just es tinga en compte no solament a nivell del País Valencià sinó també a nivell estatal”.

Per la seua banda, el regidor delegat de Cooperació, Guillermo Sampedro, ha destacat “que és molt important que aqueix compromís signat en 2010 es reforce i s'aprofundisca en ell”. Sampedro ha volgut destacar també “la labor de la tenda en aquests quasi 18 anys de vida, tant en el nostre municipi com a nivell del País València, en la defensa del comerç just i consum responsable”.