L'alcalde i el delegat de Cultura Popular assisteixen a la Targa de Cecina

Juntament amb una àmplia representació de Federació Junta Fallera de Sagunt van participar en les festes de la ciutat italiana agermanada amb Sagunt
Imagen 1Imagen 2
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández; el regidor delegat de Cultura Popular, José Manuel Tarazona; i el regidor de l’Equip de Govern, Pepe Gil,  han assistit a la Targa, festa de Cecina, ciutat italiana germanada amb Sagunt. Al costat d'ells, també va estar una àmplia representació de Federació Junta Fallera de Sagunt, encapçalada pel seu nou president, Rafa Burgos, i les les Falleres majors de 2015-16, Beatriz Alós i María Villar.
 

 
El regidor delegat de Cultura Popular, José Manuel Tarazona, ha destacat que “hem estat en Cecina recolzant l'agermanament amb la ciutat i el de les Falles amb la festa de la Targa. Durant l'estada hem estat acompanyats per alcaldes i regidors i hem assistit a actes protocol·laris per a afermar llaços d'amistat d'aquest agermanament que data de l'any 1981 i ens han ensenyat l'activitat cultural i festiva”. José Manuel ha volgut agrair “el tracte oferit per part de l'ajuntament de Cecina per la seua atenció especial amb nosaltres. A més hem analitzat i posar en comú aspectes culturals i problemes d'infraestructures que puguem tenir ambdues ciutats”. Ha destacat també “el tracte fantàstic, una excel·lent atenció ja que fins i tot ens han permès participar en el lliurament de trofeus”. Tarazona ha conclòs que “és un agermanament amb les arrels semblants, som ciutats amb certa similitud històrica i cultural i és molt profitós compartir agermanament amb ells”.
 

 
En la visita, ambdues ciutats, Sagunt i Cecina van aprofundir en la relació d'agermanament i amistat. A més, durant aquests dies també van conviure amb les ciutats germanades amb Cecina, la ciutat francesa, Sin-le-noble i la ciutat alemanya, Gilching.

Durant l'estada en Cecina, els representants de Sagunt van visitar Livorno, el conservatori de música, centre arqueològic d'aquesta ciutat situada en la Toscana, també van visitar el centre de Cecina, van assistir a l'espectacle musical “Canta Targa”, i a una desfilada en el centre de la ciutat de rione, que són associacions com les falles que fan carrosses per a desfilar per la ciutat. L'alcalde també va participar en el lliurament de premis.