L'alcalde i el regidor de Cultura s'han reunit aquest matí amb l'escriptor Santiago Posteguillo

La seua trilogia “Africanus” serà adaptada per a la televisió per Mediapro i l'autor valencià ha destacat que li faria il·lusió que alguna seqüència es rode a Sagunt


L'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, i el regidor de Cultura, José Manuel Tarazona, s'han reunit aquest matí amb l'escriptor valencià Santiago Posteguillo, autor de la trilogia “Africanus” que serà adaptada per a la televisió, com una sèrie internacional, per la productora Mediapro. 
 
L'alcalde, Francesc Fernández, ha mostrat el seu interès en què alguna part de la sèrie es rode a Sagunt, i ha convidat als productors de la sèrie a visitar la localitat: “ja que és una ciutat que dóna molt de si quan la coneixes. La corporació està molt interessada i nosaltres facilitaríem les coses tot el possible”. L'alcalde ha destacat també que “l'aparició en la sèrie seria molt positiva per a rellançar el patrimoni de la ciutat i atraure més turisme”.

Per la seua banda, l'escriptor, Santiago Posteguillo, ha assenyalat que: “A mi em faria il·lusió que alguna seqüència es rodara ací, en zones com el Castell i la Via Romana”. L'escriptor, també ha explicat que l'actuarà com a interlocutor entre la productora i la ciutat perquè tinguen constància de l'interès de Sagunt a ser escenari de la sèrie.


La sèrie que comptarà amb entre 8 i 13 capítols, ja té el guió del capítol pilot, que ha sigut revisat per l'escriptor, i a l'octubre va a començar a moure's per Estats Units per a aconseguir partners interessats en el finançament del rodatge.