L'alcalde i la delegada d'Esports en funcions reben a l'equipe cadet del BM Morvedre després d'aconseguir ser terceres d'Espanya en la seua categoria

També van aprofitar la recepció per a donar l'enhorabona al club pels bons resultats de l'equip de Divisió d'Honor Plata, les juvenils infantils
Imagen 1Imagen 2
 
L'alcalde en funcions de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, i la delegada d'Esports en funcions, Tania Ortiz, van rebre ahir en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt a l'equipe cadet del BM Morvedre després d'aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya d'Handbol de la categoria femenina cadet que es va disputar la setmana passada en la nostra localitat. També van aprofitar la recepció per a donar l'enhorabona al club pels bons resultats de l'equip de Divisió d'Honor Plata, les juvenils i infantils.

Muniesa i Tania Ortiz van estar acompanyats del president de l'Handbol Morvedre, Miguel Ángel Alegria; l'entrenador de l'equip, Basilio Sánchez, els delegats Goyo Porta i José Andrés López i familiars de les jugadores.

Les capitanes Patricia Cebrián i Lucia Gámez, en representació de l'equip, els van lliurar a Sergio Muniesa i Tania Ortiz dues medalles de bronze, per la seua banda, l'alcalde i la regidora van lliurar a cadascuna de les xiques una rosa. 

L'alcalde en funcions, Sergio Muniesa, va donar l'enhorabona a les xiques “Enguany heu aconseguit tornar fer gaudir a molta gent, i per a mi, com a alcalde de la ciutat, és un orgull tenir un equip en el més alt. Hi ha vegades que no s'aconsegueix l'objectiu d'aconseguir el primer lloc, però us heu de sentir orgulloses del treball realitzat”. Muniesa va afegir: “Vosaltres sou ja un referent a nivell nacional, és el segon any consecutiu que us heu ficat en aqueixa fase final, esteu en la línia de treball a seguir i el club té uns principis que es treballen des de categoria inferior fins al primer equip”. L'alcalde en funcions va concloure: “Ha sigut un vertader plaure i orgull estar treballant braç a braç amb l'equip, estar ací en tots aqueixos moments i us assegure que mereix la pena tot l'esforç realitzat, sou el nostre orgull, seguir així perquè aquest és solament un més dels èxits que aneu a collir en la vostra carrera”.

El president del Club BM Morvedre, Miguel Ángel Alegria, va tenir paraules d'agraïment cap al consistori: “Dóna gust acostumar-se a coses així i que se'ns reba en el nostre ajuntament, us hem portat aquestes medalles com a agraïment per tota l'ajuda i tots els detalls que heu tingut durant aquests anys amb el club”. Alegria va afegir: “Sense l'Ajuntament de Sagunt no podríem haver fet gens del que hem fet i em reitere en el que vaig dir l'any passat sobre el “equipón” que tenia davant, la sort, aquesta vegada, no ha estat del nostre costat en tots els moments, però cal seguir creixent, seguir treballant perquè açò no s'aconsegueix el primer dia, sinó del primer a l'últim, gràcies i enhorabona”.

La regidora d'Esports en funcions, Tania Ortiz va explicar que: “És l'últim acte que vaig a tenir com a regidora i m'alegre que siga aquesta recepció perquè he gaudit moltíssim com a regidora d'Esports. És un orgull tenir a un club com el vostre en la nostra ciutat , tot un exemple i mostra que l'esport femení ha de veure's impulsat perquè esteu a un nivell que ha de ser reconegut, perquè les dones fem esport molt bé i també, està comprovat, arrosseguem a molta gent”. Tania Ortiz va afegir: “Seguir lluitant per moltes victòries més, jo ja em sent part de la vostra família i no em vull desvincular de vosaltres”.
 


 
Concretament, les jugadores que han disputat el campionat són: Lucía Gámez, Patricia Cebrián, Laura Muñoz, María Muñoz, Celia Baselga, Elena Domínguez, María Fernández, Estela Fructuoso, María Gil, Irene Huguet, Marta López, Natalia Martínez, Elena Puigvert, Amparo Rey, Clara Hernández, María Llorens, Lorena Zarco, Yuss Elmattad Harhabem y Sara Del Rio.