L'alcalde i la delegada de Benestar Social donen 1.700 quilos d'aliments al Centre Solidari de Aliments

A més de la donació d'aliments no peribles, Davinia Bono, ha avançat que en el conveni per a la subvenció de 2015 s'incrementarà 10.000 euros a la quantitat que ja tenien
L'alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, i la delegada de Benestar Social, Davinia Bono, han donat aquest matí 1.700 quilos d'aliments no peribles al Centre Solidari d'Aliments. Uns aliments que seran destinats a les famílies més desfavorides del municipi.

La regidora delegada de Benestar Social, Davinia Bono, ha explicat que “hem fet donació d'aliments per part de l'ajuntament amb l'objectiu de seguir ajudant a l'associació i a les famílies que van a ser beneficiades amb aquest lliurament. Anem a seguir treballant i col·laborant amb el Centre Solidari d'Aliments i per a açò ja estem tramitant la signatura del conveni per a la subvenció de 2015, que suposarà un increment de 10.000 euros a la quantitat que ja tenien” El conveni per a la subvenció de 2014 ascendia a 50.000 euros i amb aquest increment, enguany es destinaran un total de 60.000 euros.