L'Alcalde i la regidora d'esports reben als equips juvenils femenins d'handbol que estan disputant a Sagunt el Campionat d'Espanya

Concretament han visitat l'ajuntament de Sagunt jugadores i representants del BM Morvedre, BM La Roca, BM Pozuelo, BM Sant Vicenç, BM Elche, CD Puerto Sol, BM San Sebastián del los Reyes i A.D Carballal
Imagen 1Imagen 2
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i la regidora delegada d'Esports, Remei Torrent han rebut en l'Ajuntament de Sagunt, juntament amb el President de la Federación Valenciana de Balonmano, Arturo Tejedor, a una representació de jugadores, entrenadors i familiars del Campeonato Estatal Juvenil Femenino de Balonmano que s'està disputant durant aquesta setmana en la ciutat. Concretament han visitat el consistori els equips BM Morvedre, BM La Roca, BM Pozuelo, BM Sant Vicenç, BM Elche, CD Puerto Sol, BM San Sebastián de los Reyes i A.D Carballal.
 
Durant la recepció, l'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha donat la benvinguda a la ciutat als representants dels equips i ha explicat que “Sagunt és una ciutat amb una gran tradició tant en l'handbol masculí com en el femení, tenim uns grans equips i per açò hem volgut ser la seu del Campionat d'Espanya Juvenil Femení”. L'alcalde, que també ha donat les gràcies a les federacions tant l'espanyola com la valenciana per la seua col·laboració en l'organització, ha afegit que: “A més de jugar, esperem que passeu una grata estada i aprofiteu aquests dies per a gaudir d'una ciutat històrica que intenta projectar-se al món. Tenim un gran passat romà i d'altres èpoques de la història i una important tradició esportiva en moltíssimes disciplines. L'handbol probablement és el nostre vaixell almirall perquè és on més hem destacat, però també estem obtenint grans èxits en altres esports”. Per a concloure, l'alcalde ha desitjat als equips que gaudisquen del bon joc i que “lluiten perquè l'handbol segueix sent tot un referent”.

Per la seua banda, la regidora delegada d'Esports, Remei Torrent, ha explicat: “jo sóc ex esportista, i regidora d'Igualtat i Esports, i per açò ahir em va encantar veure el pavelló replet de gent, el bon ambient que hi havia, el suport que donen els clubs i les famílies a l'esport femení, perquè moltes vegades sembla que està molt oblidat i som, sense desmerèixer als xics, molt millors, i tenim molt més potencial”. Remei Torrent ha afegit que “gràcies a aquests campionats la gent s'adona que nosaltres també podem aconseguir-ho i que gràcies a la base, que sou vosaltres, arribem moltíssim més enllà del que estem arribant ara”. La delegada d'Esports ha conclòs: “Gaudir de la ciutat guanyeu o perdeu, passar-vos-ho ben sobretot perquè l'esport el que fa és unir-vos més encara encara que sigueu rivals. Molta sort i ens veiem en la pista”.

El President de la Federació Valenciana d'Handbol ha felicitat a tots els equips per arribar a la fase final del campionat “perquè ací esteu els millors equips d'Espanya i per tant les millors jugadores d'Espanya de la categoria. Açò és molt important perquè sou la base de les futures guerreres i per a la Federació Valenciana és un orgull tenir un ajuntament que aposte tant per l'esport i en concret per l'handbol”. Teixidor ha afegit que “Espere que tots gaudiu d'aquesta localitat, de la Comunitat Valenciana i que ho passeu molt bé tant en l'esportiu com en el lúdic”. Arturo ha conclòs: “Molta sort i gaudiu d'aquest moment únic que ho gaudeix molt poca gent, podeu sentir-vos orgulloses perquè sou les triades, molt poques xiques tenen aquesta oportunitat”. 

El campionat d'Espanya s'està disputant en el Pavelló René Marigil i d'ell eixirà, diumenge que ve, el millor equip d'handbol juvenil femení del país.