L’alcalde i membres del Consell d’Administració visiten les obres de Parc Sagunt

La visita va ser amb motiu de supervisar les obres per a evitar problemes que puguen sorgir, complir amb els terminis establits i acabar al maig
Imagen 1Imagen 2

L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i altres tres membres del Consell d'Administració de Parc Sagunt visitaren ahir les obres per a realitzar un seguiment i evitar problemes que puguen sorgir. El termini per a finalitzar les obres és a la fi de maig.

 

En la visita estaven presents quatre dels membres valencians del Consell d'Administració de Parc Sagunt. Quico Fernández, que com a Alcalde forma part del Consell d'Administració; la Presidenta del Consell, María José Mira, que en aquests moments és Secretària Autonòmica d'Hisenda: la Consellera Delegada, Blanca Marín, que és Secretària Autonòmica d'Economia; i Julia Company, que és membre del Consell d'Administració i Directora General responsable de l’IVACE. A més, també van assistir els tècnics municipals responsables de la supervisió de la urbanització per a donar informació de primera mà amb l'empresa adjudicatària de les obres d'urbanització, així com els responsables tècnics de Parc Sagunt, amb la finalitat que tot estiga dins dels termes del calendari previst.

La visita d’ahir tenia com a objectiu principal veure in situ com estan funcionant, si ha hagut algún problema, si se estan complint els terminis, donat de les situacions que s’han produït de pluges intenses en les ultimes setmanes que podrien alterar la marxa de les obres”, asegura l’Alcalde. Després de realizar un recorregut pels principals punts del parc, “vam comprobar que tot porta un ritme adequat i el que pretenem és que s’evite qualsevol tipus de problema que puga suposar un retard, ja que tenim un compromís amb Mercadona per a que tot se puga tancar tal i com estava previst”.

 

Fernández destaca que com a Ajuntament “tenim una responsabilitat important, en la mesura que som nosaltres qui hem aprovat el projecte i som nosaltres els que hem de comprobar que tot s’està fent d’acord amb el mateix”. A més, afegix “que ja n’hi ha moltes empreses que están trucant perque están veient que si empreses tan de primera linia han elegit ubicarse en este espai logístic és perque disposa de grans avantatges. Volem estar a l’altura d’estes expectatives i, per tant, tenim una posición proactiva amb tots els projectes que están arribant a la nostra ciutat”.

 

 

L’Alcalde també té paraules per als treballadors, als qui assegura que estos projectes “van a generar una càrrega de treball enorme i que, personalment, estic molt satisfet perquè crec que sempre estan a l’altura de les circumpstàncies. En estos pròxims mesos van a tenir que treballar molt i estar molt oberts a projectes d’esta magnitud”.

 

Visites com estes, van a continuar “sempre que siga necesari per a que no hi haja cap incident ni cap problema, perquè això és el que genera confiança en les empreses. No sols tindre el Parc acabat, no sols baixar els preus, això de vegades no és lo més important. Lo més important és complir amb les expectatives i generar confiança, que és el que se’ns demana a l’hora de tramitar les llicències”.