L'alcalde reconeix els èxits del club Gimnasia Rítmica i Estética Morvedre després dels assoliments obtinguts en els Campionats d'Espanya

El cap de setmana passat, les xiques de categoria juvenil es van convertir en campiones d'Espanya, mentre que en el campionat masculí, Álvaro Pradas va quedar segon en categoria sénior
Imagen 1Imagen 2
 
 
L'alcalde, Francesc Fernàndez, ha rebut, en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Sagunt, al conjunt de categoria juvenil i al sènior, Álvaro Pradas, del club Gimnasia Rítmica i Estética Morvedre pels assoliments obtinguts, el cap de setmana passat, en el Campionat d'Espanya Nacional Base de Gimnàstica Rítmica i el Campionat d'Espanya Masculí de Gimnàstica Rítmica. L'alcalde ha fet lliurament d'una insígnia de la ciutat, com a reconeixement, tant a les juvenils, campiones d'Espanya, com Álvaro Pradas, que va ser el segon classificat en categoria sènior del Campionat d'Espanya Masculí; a les seues respectives entrenadores Alicia Gaspar i Julia Marín; i al president del club, Luis Marín.

El conjunt de la categoria Juvenil que s'ha alçat com a campiones d'Espanya està format per María Felipe, Iris Torrent, Carla Ramos, Carmen Pradas, Clara Herrera i la seua entrenadora Alicia Gaspar.

Durant la recepció, l'alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez, els ha donat l'enhorabona i els ha animat al fet que continuen “en la mateixa línia i que porteu el nom de la nostra ciutat com a ambaixadors d'ella, perquè ens sentim molt orgullosos de comptar amb vosaltres. Esta és una ciutat que pot sentir-se molt orgullosa de dedicar tant esforç a l'esport perquè és un esforç que veiem molt recompensat, quan fem els pressupostos veiem que destinem molts diners a l'esport però pensem, no és una despesa, és una inversió en educació, en cultura i en valors per als nostres ciutadans”.

Per la seua banda, el president del club, Luis Marín, ha donat les gràcies a l'alcalde per la recepció, i s'ha mostrat molt orgullós dels assoliments recordant que “el club porta 8 campionats consecutius en podis nacionals, i estic molt satisfet que la trajectòria del nostre club s'estiga reconeixent ja que ens estem convertint en una referència a nivell nacional. Però no em vull oblidar de la nostra base i per açò ens agradaria que l'ajuntament seguisca col•laborant amb nosaltres a nivell de facilitar-nos l'accés a instal•lacions”.

En el Campionat Nacional Base van participar 3 conjunts més, la categoria infantil va quedar en la 22º posició, les benjamins en la 8º, i les prebenjamins en la 13º posició. Mentre que en campionat Espanya Masculí, el júnior, Eduardo García, va quedar en 8º posició.