L'alcalde rep el dramaturg del Port de Sagunt Víctor Sánchez

El director teatral és el guanyador dels XIX Premios Max en la categoria Millor Autoria Revelació per “Nosotros no nos mataremos con pistolas”
L’acalde de Sagunt, Quico Fernández, i el delegat de Cultura, José Manuel Tarazona, han rebut aquest matí en l'Ajuntament el dramaturg local Víctor Sánchez per a lliurar-li la insígnia de la ciutat com a reconeixement pel seu treball. L'alcalde ha valorat la trajectòria de Víctor Sánchez: “Quan estem en presentacions de Sagunt a Escena o presentacions teatrals, el nom de Víctor Sánchez ja és un nom reconegut i consolidat en el món del teatre”. L'autor i director teatral ha expressat el seu agraïment: “Des de Sagunt sempre m'he sentit recolzat, i és important, ja que encara que el teu treball es desenvolupe en altres llocs, tindre la teua casa on poder tornar i on saps que tens facilitats i que et recolzen és molt important” D'altra banda, el delegat de Cultura ha mostrat la seua gratitud perquè “sempre has treballat amb gent d'ací, col·labores amb gent de Sagunt en el disseny i la producció dels teus projectes”.
 
Víctor Sánchez, membre fundador de la companyia teatral Wichita Co, és Llicenciat en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Desenvolupa la seua carrera com a dramaturg i director dels seus propis textos estrenats amb el segell de la seua companyia. Entre els seus treballs, destaquen obres com Uns amors uns indrets, Cavalls salvatges no m’arrancarien d’ací, Escritos desde el fuego i A España no la va conocer ni la madre que la parió.
 
En 2014 estrena Nosotros no nos mataremos con pistolas, amb la qual va aconseguir guanyar en la categoria de Millor Autor Revelació en els XIX Premis Max. A més d'aquesta obra premiada amb el Max, també ha representat a Sagunt  Cavalls salvatges no m’arrancarien d’ací i A España no la va a conocer ni la madre que la parió.