L'alcalde s'ha reunit amb la junta directiva del Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto

En la reunió també van estar la delegada d'Esports i la Tinent d'Alcalde de Port de Sagunt
  
 
 L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa; la delegada d'Esports, Tania Ortiz; i la Tinent d'Alcalde de Port de Sagunt, Concha Peláez, han mantingut una reunió amb una representació de la junta directiva del Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto i el seu president, Juanjo Bataller. 
 
Segons ha explicat Muniesa: “Un any més ens posem en contacte amb el club Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto per a conèixer de primera mà quin projecte tenen. Jo crec que és positiu, perquè és una forma de conèixer de primera mà les necessitats del propi club i explicar-los les millores que hem realitzat en el pavelló, en l'OVNI, doncs al final són inversions que en els temps que corren que des de l'Ajuntament s'hagen realitzat és important”.
 
L'alcalde també ha afegit que: “Al final per a la pràctica esportiva en la nostra ciutat tenir aquestes instal·lacions i posar-les a la disposició dels clubs, el que es gaudisquen i el poder tenir també escoles municipals, tot redunda en un benefici col·lectiu”.
 
En relació amb la trobada amb la directiva del club, Muniesa ha destacat que “va ser una reunió distesa, afable, hi ha molt bona relació amb el club, i per descomptat el primer que vaig fer va ser agrair-los el que em poguera reunir amb ells, tenir aqueix canvi d'impressions i seguir treballant, com ho venim fent aquests anys. Aquest club que competeix en la lliga Asobal és un referent a nivell de l'handbol nacional i açò sempre es té en compte i en consideració respecte al que per a la pròpia ciutat significa i parlem sobre aqueixes qüestions i sobre aspectes esportius, instal·lacions, etc., que era la finalitat de la reunió”.
 
Per part del Fertiberia BM Port Sagunt, el seu president, Juanjo Bataller, ha afirmat que “hem tingut aquesta reunió a petició del grup municipal del Partit Popular. I la nostra intenció és tenir reunions amb tots els grups municipals ja que és molt important per a nosaltres conèixer quin és el seu enfocament i compromisos de cara a la legislatura que al maig comença. Hem donat les gràcies pel suport decidit que venim rebent de l'Ajuntament i del seu alcalde Sergio Muniesa. Un suport que han manifestat que anem a seguir tenint. També estem molt satisfets del compromís de l'actual Alcalde a mantenir la subvenció municipal en els mateixos nivells econòmics que aquest exercici si renova el càrrec". 
 
"També hi ha un assumpte en el qual l'Alcalde sempre ens recolza i és menys mediàtic, com són les gestions amb les entitats financeres per a obtenir l'aval necessari per a competir en Asobal. És un tema que estem molt agraïts, perquè és vital per a poder competir”.
 
Respecte a la futura casa del club, el nou pavelló, Bataller comenta que “l'alcalde té molt interès lògicament en què s'acabe i ens consten els esforços que davant les instàncies de Conselleria manté i segur que veurà la llum. Ho necessitem”.