L'alcalde va assistir al començament de les Jornades de primers auxilis bàsics dirigides a entrenadors i monitors de clubs esportius del municipi

S'han inscrit un total de 106 entrenadors que rebran nocions bàsiques sobre reanimació "cardiopulmonar" i "desfribiladores" semiautomàtics
L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, i la regidora delegada d'Esports, Tania Ortiz, van assistir ahir al començament de les Jornades de primers auxilis bàsics dirigides a entrenadors i monitors de clubs esportius del municipi. Un total de 106 entrenadors rebran nocions bàsiques sobre reanimació "cardiopulmonar" i "desfribiladores" semiautomàtics. 
 
L'alcalde de l'Ajuntament de Sagunt, Sergio Muniesa, ha explicat que “amb aquestes jornades estem ampliant la formació dels monitors en un aspecte bàsic com són els primers auxilis, és una iniciativa molt útil perquè en el seu treball estan envoltats de xiquets i xiquetes i han de tenir una preparació adequada en cas que existisca qualsevol incidència. En definitiva, des de l'Equip de Govern volem oferir-los eines o recursos per al seu treball i també per a garantir una major seguretat”.
 
Segons ha explicat la regidora delegada d'Esports, Tania Ortiz: “Des de la delegació d'Esports estem molt satisfets amb el bon acolliment que han tingut aquestes jornades ja que és una altra forma més de col·laborar amb els clubs que l'Equip de Govern porta realitzant diversos anys amb cursos similars dirigits a monitors de l'ajuntament”.
 
Cada jornada té una durada de 4 hores: 2 hores teòriques i 2 pràctiques de RCP (reanimació cardiopulmonar) i maneig de desfibril·lador.
 
Aquesta formació és impartida de manera totalment altruista per la “Associació Ajuda en Camí” especialistes en formació en emergències i en serveis mèdics i d'ambulància i els formadors són: Jesús Margalef i Cristóbal Moral.