L'alcalde va realitzar una visita guiada als participants en les Jornades de Directores i Directors d'Instituts d'Ensenyament Secundari a Sagunt

Les jornades han consistit en diverses ponències, conferències i taules redones sobre diferents projectes educatius i temes com l'ús de les noves tecnologies o la situació del sistema educatiu valencià
Imagen 1Imagen 2
 
 
L'alcalde de Sagunt, Quico Fernández, va realitzar ahir una visita guiada per la ciutat als participants de les Jornades de Directores i Directors d'Instituts d'Ensenyament Secundari a Sagunt. En la qual va explicar una bona part de la història de la ciutat a través dels seus monuments. A més, de diferents aspectes interessants que reflecteixen la importància de la ciutat al llarg de la història.
 
Les jornades consisteixen en diverses ponències, conferències i taules redones sobre diferents projectes educatius i temes com l'ús de les noves tecnologies o la situació del sistema educatiu valencià. 

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Associació de Directors i Directors d’Instituts d’Educació Secundària del País Valencià en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de Sagunt.