L’Any Nou Gamer porta a Sagunt competicions de videojocs i premis

Els més hàbils amb els videojocs podran demostrar el seu talent en el Casal Jove els dies 3 i 4 de gener


Els dies 3 i 4 de gener tindrà lloc en el Casal Jove l’Any Nou Gamer, una competició de videojocs en la qual els participants podran mostrar les seues habilitats en diversos títols i guanyar premis.
 
El dia 3 a la vesprada s'organitzarà un torneig de Hearthstone: Tavern Hero Qualifier, en el qual es disputarà la classificació per als Americas Winter Playoffs de 2017. Els i les joves que acudisquen hauran de portar el seu propi dispositiu per a jugar, siga mòbil, tableta o portàtil. L'esdeveniment comptarà amb retransmissió i premis per als huit primers classificats. Les activitats del dia es realitzaran de 15 a 21 hores i les inscripcions es faran entre les 15 i les 15.30 h.
 
Durant tot el dia 4, els participants podran jugar al League of Legends en un 3 contra 3 i es retransmetran les partides. El premi serà un sopar per a l'equip en Oh My Game! Bar, a més de marxandatge de LOL.
 
Al matí es farà un torneig de Clash Royale, en el qual el premi serà un sopar per a dos en Oh My Game! Bar i un pòster de Clash Royale. A la vesprada, un torneig de Pokémon: Sol y Luna, amb un premi d'un sopar per a dos en Oh My Game! Bar i un peluix de Pikachu. A més, hi haurà un divertit Quizz Gamer per a veure qui sap més sobre eSports. Les activitats del dia es realitzaran entre les 11 i les 21 h, i les inscripcions estaran obertes entre les 11 i les 13.30 h i entre les 15 i les 15.30 hores.
 
Durant els dos dies els assistents podran jugar a la Wii i la PlayStation 4 i provar perifèrics de joc. A més, hi haurà un càtering molt original de menjar oriental i més sorpreses.