L'artista local Mario Mankey comença el seu mural en el Festival Més que Murs

El grafiter ha sigut finalista en el 58 Premi Reina Sofía de Pintura i Escultura

Mario Mankey ha començat a pintar la façana d'una casa situada al carrer Teodor Llorente amb plaza de la Independència al Port de Sagunt en el Festival d'Art Urbà Més que Murs, el mural del qual es realitzarà amb l'ONG Morvedre Acull.

Més que Murs està organitzat pel departament de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt i els departaments de Turisme i Memòria Històrica i les associacions Morvedre Acull, Discamp i Avocam també hi col·laboren.

Mario Mankey, que ha sigut recentment finalista en el 58 Premi Reina Sofía de Pintura i Escultura de l'Associació Espanyola de Pintors i Escultors, és un artista local que amb el seu nom pretén manifestar la contradicció entre la persona i el primat. El seu treball se centra en l’Antropocé, creat i accelerat del sistema patriarcal, expliquen des del departament de Joventut i Infància.

L'artista treballa sobre els comportaments humans que el pertorben, centrant-se principalment en les contradiccions de l'individu contemporani com a resultat de les seues ambicions i limitacions.

Es va iniciar com a escriptor de grafiti i la seua obra denota una influència del còmic, que combina amb un traç gestual que aporta a la seua producció, en paraules de l'artista, «un cert sarcasme». Entre les seues exposicions més destacades es troben la Swinton Gallery de Madrid, la Biennal Artmossphere de Moscou i en la fira de nou art contemporani Urvanity.