L'associació Amics de la Música Tradicional Dolçainers de Sagunt oferirà un concert aquest diumenge

L'actuació tindrà lloc en l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, a les 20 hores, i l'entrada serà gratuïta
L'associació Amics de la Música Tradicional, Dolçainers de Sagunt, de la qual formen part Germans Caballer realitzarà un concert de dolçaina i tabal, dins de la campanya Retrobem la Nostra Música de la Diputació de València. El concert tindrà lloc el diumenge, 18 de setembre, en l'Auditori de Sagunt, a les 20 hores, i l'entrada serà gratuïta. A més de la subvenció de la Diputació de València, l'associació compta amb la col·laboració del departament de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.
 Cartell del concert
 
El programa comptarà amb peces tradicionals, dolçaines, piano, un xicotet homenatge a Joan Blasco i un grup de càmera d'instruments de doble llengüeta i percussió. Entre les peces a interpretar, destaca l'estrena de la cercavila "Una ronda per als Caballers" del director i compositor de Quart de les Valls, Josep Miquel Martínez.
 
A més dels Germans Caballer, Paco, Eduard, Xema i David, el concert comptarà amb la col·laboració musical de: Mónica Montesinos (piano), Iván Martí (dolçaina i tarota), Javier Vargas (fagot), Jordi Caballer (percussió) i Quico Caballer (percussió).