L'Associació de Comerciants 9 d'octubre s’adereix al Black Friday

Els comerços obriran de 10 a 22 hores i hi haurà descomptes de fins al 70%
Imagen 1

 

L'Associació de Comerciants 9 d'octubre del Port de Sagunt, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt, ha decidit sumar-se al Black Friday, per la qual cosa els comerços adherits romandran oberts aquest divendres des de les 10.00h fins a les 22.00h, oferint descomptes de fins al 70% als clients.
 
En paraules de Sergio Moreno, regidor de Comerç: “amb aquest tipus d'iniciatives l'Ajuntament de Sagunt ofereix de nou el seu suport a la promoció del comerç local, al que considerem eix fonamental del desenvolupament de la nostra ciutat. Esperem que tots els ciutadans puguen gaudir d'aquest gran dia i dels sucosos descomptes que ofereixen els comerços de l'avinguda 9 d'octubre”.
 
Des de l'Ajuntament de Sagunt es considera que realitzar iniciatives d'aquest tipus és una cosa no només interessant, sinó també necessària. D'aquesta manera es decideix apostar per aquests nous formats de promoció i dinamització comercial, els quals tenen com a finalitat incrementar la notorietat i volum de vendes dels comerços participants, tenint en compte la gran importància que el sector comercial té en l'ocupació i en l'economia de la nostra ciutat.
 
El president de l'Associació, Jose Mª Alzines, convida als ciutadans a ser partícips d'aquest esdeveniment, visitant els establiments d'aquesta avinguda durant aquest Black Friday per a celebrar juntament amb ells el GRAN DIVENDRES NEGRE beneficiant-se de les grans ofertes i descomptes que el comerç de la zona oferirà.