L'Associació de comerciants “Ciutat de Sagunt”i l'Ajuntament de Sagunt organitzen la “Carrera especial dia de la dóna treballadora”

Les proves, que eixiran de la plaça Cronista Chabret a les 17 i a les 19 hores del dissabte 7 de març, tenen un recorregut de 10 i 2 quilòmetres respectivament

L'Associació de comerciants “Ciutat de Sagunt” en col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt organitza dues carreres solidàries que tindran lloc el dissabte 7 i eixiran de la plaça Cronista Chabret de Sagunt. A les 17 hores la carrera solidària a favor de l'Associació Espanyola contra el Càncer que tindrà un recorregut de 10 quilòmetres i a les 19 hores la carrera solidària especial "Dia de la dóna treballadora. Sagunt". Aquesta prova tindrà un recorregut de 2 quilòmetres i és una carrera popular destinada a persones de totes les edats. Per a participar en la carrera és necessari inscriure's prèviament i la quota d'inscripció és un donatiu de 3 euros, mentre que per a la carrera de 10 K és de 9 euros.

La regidora delegada d'Igualtat, Davinia Bono, ha animata totes les dones a participar en la prova. És una carrera popular, una 2k, molt senzilla on poden participar fins a xiquets i xiquetes”. Bono ha afegit que “el més important és mostrar suport a totes les dones que juguen un paper molt important en la ciutat i quina millor manera que fer-ho esportivament”.