L'auditori Joaquín Rodrigo acull el pròxim 17 d'abril la XVI Gala de l'Esport de l'Ajuntament de Sagunt

La gala, organitzada per la delegació d'Esports, ja té guanyadors en les diferents disciplines reconeguts pel Consell Municipal de l’Esport
  
L'Auditori Joaquín Rodrigo acollirà divendres que ve 17 d'abril, a les 21 hores, la XVI Gala de l'Esport, organitzada per la delegació d'Esports de l'Ajuntament de Sagunt. Avui la regidor delegada d'Esports, Tania Ortiz, ha fet públic l'elenc de guanyadors de les diferents disciplines que han sigut reconeguts pel Consell Municipal de l’Esport una vegada valorades les propostes dels clubs esportius i pels membres del citat consell.

Ortiz ha destacat que “l'esport en el nostre municipi té un altíssim nivell en un gran nombre de disciplines i un bon exemple d'açò són els guardonats d'enguany que són representants de l'atletisme, futbol, handbol, escacs, gimnàstica i lluita. La selecció ha sigut difícil perquè eren molts els esportistes que han sigut mereixedors de ser guardonats, però fàcil al mateix temps, pel consens i la unanimitat a l'hora de triar-los per part dels membres del consell”.

Els guardonats són en la categoria de Millor Esportista Individual Masculí, Álvaro Martínez López, atleta, saltador d'altura, subcampió d'Espanya sub 17 i campió autonòmic en pista coberta i a l'aire lliure; en la de Millor Esportista Individual Femenina, Paula Sancho González, jugadora del València C.F i internacional sub 19 amb la selecció espanyola i en la de Promoció i Foment en l'Àmbit Esportiu, la Excelentísima Diputació Provincial de València.

El premi “Emilio Villagrasa a la trajectòria individual” serà per al jugador del Club Handbol Port Sagunt, Sergio Ruiz Casanova, que també va competir en la lliga alemanya, i el premi “ Ximo Taules a la trajectòria esportiva col·lectiva” ho rebrà enguany el Club ESCACS Camp de Morvedre, entre altres aspectes pel foment d'aquest esport entre els escolars. El guardó a la millor entitat de l'any serà per al Club Handbol Morvedre per l'actuació del primer equip que va suposar l'ascens a la Divisió d'Honor Plata i per tenir un equip de categoria cadet campió d'Espanya. D'altra banda, també hi haurà esments especials al Club Gimnàstica Morvedre, per la seua 25 aniversari, i per a Ricardo Fernández Rierol del Club Lluita Camp de Morvedre per la seua trajectòria.