L’Auditori Joaquín Rodrigo acull l’òpera infantil “Brundibàr. El borinot”

L’òpera infantil serà interpretada per l’Orquestra de Cambra de Movedre diumenge 26 a partir de les 18.30 hores


L'Auditori Joaquín Rodrigo acollirà diumenge, 26 de març, l'òpera infantil en dos actes Brundibàr, El borinot, interpretada per l’Orquestra de Cambra de Morvedre. L'actuació començarà a partir de les 18.30 hores.

La peça, obra del compositor jueu Hans Krása, procedent de Praga, és una de les partitures rescatades després de l'holocaust. Concretament, va ser composta l'any 1938, i quatre anys més tard es va presentar clandestinament en un orfenat per a xiquets jueus a Praga. Posteriorment, el seu autor Krása, que va ser deportat al camp d'internament de Terezín, va reconstruir l'obra de memòria, i es va interpretar en més de 50 ocasions en Terezín, amb l'ajuda dels xiquets que hi habitaven. Per tot açò, esta òpera infantil és un símbol de la resistència cultural enfront de la més feroç repressió.

El preu de les entrades és de 7 euros per als adults i 3 per als xiquets, i podran adquirir-se en les taquilles del teatre a partir del dijous 23 i divendres 24 de març, de 18 a 20.30 hores, i diumenge 26 a les 17 hores.