L'avinguda 9 d'Octubre acollirà hui divendres la segona edició de la “Shopping Night” que organitza l'Associació de Comerciants 9 d'Octubre de Port de Sagunt

La delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt col·labora en aquesta iniciativa comercial


 

L'avinguda 9 d'Octubre de Port de Sagunt acollirà hui, divendres 5 de juny, la segona edició de la “Shopping Night” que organitza l'Associació de Comerciants 9 d'Octubre de Port de Sagunt amb el suport de la delegació de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Sagunt. Aquest esdeveniment, que estarà replet d'activitats i sorpreses, se celebra després de l'èxit de la 1ª edició de la “Shopping Night”. 

La delegada de Comerç i Mercats en funcions, Concha Peláez, ha destacat: “Des de la delegació de Comerç creiem que és molt important recolzar i col·laborar en la realització d'iniciatives comercials com aquesta, que són necessàries per a dinamitzar les zones comercials de la localitat i incentivar el consum i les vendes”. Peláez ha assenyalat que “aquests formats de promoció són molt interessants, tenint en compte la importància que té el sector comercial en l'ocupació i l'economia de la ciutat”. 
 
Durant la jornada, els comerços participants de l'avinguda Nou d'octubre, oferiran a la ciutadania ofertes especials, sorteigs i rifas. Els ciutadans podran passar una vesprada divertida i agradable realitzant les seues compres, ja que a més l'avinguda va a comptar amb actuacions en directe, música, moltes sorpreses i activitats que animaran aquesta zona comercial. 

A aquesta nova acció promocional s’uneix  la segona edició de la carrera nocturna, que tindrà lloc demà, dissabte 6 de juny, sota el lema “El comerç il·lumina la teua ciutat”. Aquest esdeveniment esportiu tindrà una fi solidària en benefici de ASPANION - Associació de xiquets contra el càncer. La carrera es realitzarà en la pròpia avinguda i constarà d'una prova infantil, a les 21.30, i una altra per a adults, a les 22.30 hores. Així mateix, l'organització obsequiarà als participants amb polseres de neó per a il·luminar la ciutat.