L'emissió en directe del ple va aconseguir un total de 3.467 connexions

A aquesta emissió oferida pel Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament van accedir un total de 550 ordinadors i dispositius diferents
Assistentes al ple d'ahir
 
 
El Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Sagunt va emetre el ple d'ahir en streaming aconseguint un total de 3.467 connexions, a les quals es va tenir accés des de 550 dispositius diferents. Es podia accedir a través del portal web de l'Ajuntament de Sagunt, de la pàgina de Facebook del Gabinet de Comunicació i del seu perfil de Twitter. Prèviament a l'emissió, el Gabinet havia informat, a través de la seua pàgina web i xarxes socials, de l'ordre del dia que es seguiria en el ple, amb la finalitat de que els interessats anaren coneixedors dels aspectes a tractar.

També, mitjans locals com L'Econòmic, Onda Cero i Morvedre Info van col·laborar amb aquesta iniciativa compartint en les seues pàgines web l'enllaç i els codis perquè els seus lectors pogueren seguir els debats i les intervencions de tots els grups municipals, així com associacions i veïns que van assistir al ple.

 

Guillermo Sampedro (Esquerra Unida)
 
La intenció de l'Equip de Govern és continuar amb les emissions dels plens de forma regular, tal com ha declarat Guillermo Sampedro, delegat de Comunicació, “la idea no és solament emetre els plens, també és emetre les rodes de premsa i qualsevol tipus d'actuació que puga generar aquest ajuntament. Est ha sigut un primer pas que es va a mantenir en tots els plens a partir d'ara i en el futur anem a tractar que cresquen els directes de l'ajuntament”.