L'empresa mixta Aigües de Sagunt S. A. adjudica el contracte per a connectar les Cases de Queralt a la xarxa general de clavegueram

Les obres les realitzarà l'empresa ELECNOR S.A. per un import de 96.694 euros (IVA no inclòs)
Imagen 1Imagen 2

L'empresa mixta Aigües de Sagunt S. A. ha adjudicat el contracte per a l'execució de col·lectors de sanejament i la seua connexió a la xarxa general de clavegueram en la zona costanera de les Cases de Queralt, situades en el límit nord del terme municipal de Sagunt. Les obres les realitzarà l'empresa ELECNOR S.A. per un import de 96.694 euros (IVA no inclòs). 
 


La regidora en funcions del Cicle Integral de l'Aigua, Tania Ortiz, ha destacat: “Amb aquesta inversió es dóna solució a una petició dels veïns d'aquesta zona del municipi que per fi van a tenir les seues cases connectades a la xarxa general de clavegueram”. 

Cal destacar que aquesta empresa ha presentat l'oferta econòmicament més avantatjosa, ja que el pressupost de licitació era, al principi, de 155.784 euros (IVA no inclòs). Els treballs s'iniciaran immediatament i està previst que tinguen una durada de dos mesos.