L'Escola Municipal de Teatre estrena “Los crímenes de la pasión de Doña Emérita Cien Fuegos” els dies 23, 24 i 25 de juny

Les representacions tindran lloc en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt a partir de les 19 hores

L'Escola Municipal de Teatre de l'Ajuntament de Sagunt, que organitzen les delegacions d'Educació, Joventut i Cultura, estrenarà els pròxims dies 23, 24 i 25 de juny, a les 19 hores, l'exercici escènic “Los crímenes de la pasión de Doña Emérita Cien Fuegos” a càrrec de l'alumnat de tercer nivell de Formació Actoral. Concretament, les representacions tindran lloc en la Casa Municipal de Cultura del Port de Sagunt.

 
Després del cicle formatiu de tres anys on els alumnes han treballat la tècnica de l'escola i han pogut iniciar-se en el món actoral amb improvisacions de la mà d’Isben, arriba aquest esperat final de curs amb una obra escrita i dirigida per Sergi Juesas. “Vinguen acompanyats i no es fien de ningú, l'assassí pot estar davant dels seus ulls…”
 

Les representacions de final de curs es perllongaran fins al pròxim 30 de juny. Cal destacar que els afeccionats al teatre han pogut gaudir, durant les últimes setmanes, de nombroses obres, totes elles interpretades pels alumnes dels diferents grups. Concretament, enguany s'han organitzat vint grups per a xiquets i xiquetes, tres per a joves i tres per a adults.