L’espectacle de dansa “Eva i Adán” arriba a Sagunt de la mà de la delegació de Cultura

L'obra, que es troba de gira per diversos llocs d'Espanya, és una dansa actual apta per a tots els públics
Imagen 1

La delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt porta al municipi l'espectacle de dansa Eva i Adán de la companyia Otra Danza, que es troba de gira per diferents llocs d'Espanya. La representació tindrà lloc el divendres 4 de novembre a les 20.30h en la Casa de Cultura del Port de Sagunt.


Sota la direcció de Asun Noales, Eva i Adán és una adaptació del mite des del cos i les seues possibilitats. La primera dona i el primer home es miren amb curiositat, es descobreixen similars i gaudeixen d'una vida salvatge i idíl·lica. Eva i Adán vola per sobre de qualsevol clixé de sexe o de gènere. És un espectacle de dansa actual. Origen, trobada, ingenuïtat, curiositat, descobriment, joc, desenvolupament i progrés són les bases d'aquesta peça que ens endinsa en la comunicació i en les relacions humanes.

La durada d'aquesta obra per a tota la família és de 50 minuts i les entrades, que costen 7 euros, poden adquirir-se en taquilla fins a una hora abans de la funció o mitjançant venda anticipada accedint a la plataforma instaticket.es.