L'espectacle Mulïer arriba este divendres al Centre Cívic

L'espectacle candidat a diversos premis Max és un homenatge a totes les dones

 
Este divendres a les 19 h es representarà l'espectacle Mulïer, de la Companyia Maduixa Teatre, en el Centre Cívic del Port de Sagunt. L'activitat està organitzada per la regidoria d'Igualtat.
 
Mulïer és un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines. Amb este muntatge es pretén investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions.
 
Les dones són el punt de partida. L’espectacle naix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.
 
Este espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantindre viu el seu ‘jo’ salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat.
 
Mulïer és candidata als premis Max 2017 com a millor espectacle de carrer, millor coreografia, millor composició musical i millor elenc de dansa.